Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Kranen

Maak je badkamer, wc of keuken af met een mooie kraan! We laten je hier graag een greep uit het assortiment zien.

kranen header
Complete collectie

Bij ons vind je een groot assortiment kranen. Ga je voor praktisch, waterbesparing, veiligheid voor je kind? Op zoek naar een prachtig design? Of al deze wensen in één? Wij hebben een complete collectie kranen voor je wastafel, bad, fonteintje en douche. In allerlei stijlen; van klassiek tot modern en tijdloos. We laten je hier een greep uit ons assortiment zien.

 
Badkamerkranen

Wens je praktisch gemak? Waterbesparing? Veiligheid voor je kind? Of ga je vooral voor het design? In ons assortiment vind je een compleet aanbod met badkamerkranen voor wastafels, douches en baden. Of je nu houdt van tijdloos, retro of minimalistisch. Het kan ook erg goed werken om stijlen te mixen. Denk aan een strak en tijdloos badkamermeubel met een klassieke kraan of bijvoorbeeld een designkraan op een klassiek bad.

 
Kranen badkamerkranen
De kraan kiezen die bij je past

Binnen het assortiment badkamerkranen kun je kiezen uit mengkranen, thermostatische kranen, elektrische kranen en koudwaterkranen. Veel waterkranen zijn waterbesparend of kun je eenvoudig waterbesparend maken. We selecteren onze kranen op kwaliteit, duurzaamheid, gebruiksgemak en op prijs. Kortom: kranen voor iedereen.


Keukenkranen

Een keukenkraan wordt intensief gebruikt. Kies daarom voor een kraan van duurzame kwaliteit. In ons assortiment vind je beslist een kraan die past bij je keuken en binnen je budget. Eengreeps of tweegreeps mengkraan. Met of zonder uittrekbare sproeier. Met lage of hoge uitloop.

 
Kranen eengreeps of tweegreeps
Eengreeps of tweegreeps

Met een tweegreeps mengkraan meng je de gewenste watertemperatuur door zelf te draaien aan de koudwater- en warmwaterknop. Op dezelfde manier stel je zelf de waterhoeveelheid (het debiet) in. Met een eengreeps mengkraan meng je met één hendel de gewenste watertemperatuur en waterhoeveelheid. Snel en secuur.

 


Kranen soorten
Verschillende soorten kranen

In ons assortiment vind je veel verschillende kranen, variërend in afwerking en functies. 
Keramische schijven: voor soepele en secure bediening.
Chroom: voor een egaal glanzend oppervlak.
Inox: roestvast geborsteld staal, voor een chique uitstraling en lange levensduur.
Uitrekbare handdouche (sproeier): voor het spoelen van groente en fruit en het reinigen van pannen.
Hoge uitloop: zodat er een emmer of hoge pan onder past.
Lage uitloop: voorkomt spetterend kraanwater.


Op zoek naar een buitenkraan?
Ideaal om de tuin te sproeien zonder dat er een tuinslang door je hele huis gaat.
Bekijk hier de buitenkranen.