Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Baden, wastafels en douchebakken

Je vindt bij ons alles voor je badkamer. Zo vind je in ons assortiment kranen, toiletten, installatiemateriaal, badmeubelen, wand- en vloertegels, accessoires, maar we hebben natuurlijk ook baden, verlichting en wastafels. Let op: de baden zijn door onze winkels te bestellen, maar staan niet fysiek in de winkel.

Sanitair baden wastafels en douchebakken header

Voor elk type badkamer de geschikte producten

Je vindt bij ons producten vanuit vele prijscategorieën; van instapniveau tot professioneel. Onze inkopers zoeken over de hele wereld het assortiment bij elkaar. Hierdoor weten wij waar de beste producten voor de beste prijs te koop zijn. Zo zorgt KlusWijs ervoor dat je voor kwalitatief goede spullen nooit teveel betaalt. 

Hier laten we slechts een greep zien uit ons assortiment. Voor ons complete aanbod, nodigen we je graag uit in de winkel. Je kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor advies. Wil jij je badkamer renoveren? Vraag onze klussendienst mee te denken en wil je de klus uit handen geven, dan kan dat natuurlijk ook!


Baden, wastafels, douchebakken

Baden

Bij ons vind je voor elk type badkamer een passend bad. Van klassieke ligbaden tot hoekbaden of een eenvoudig zitbad. Ook duobaden waar je makkelijk met z'n tweeën in kan of vrijstaande baden behoren tot ons assortiment. Het materiaal van de baden varieert van makkelijk te onderhouden acryl tot duurzaam geëmailleerd staal. 

Wastafels

Eén wastafel, een verlengde wastafel, twee wastafelbakken, een klein wastafeltje voor in de wc? Er is van alles mogelijk! Natuurlijk ook weer in allerlei verschillende stijlen en vormen, van klassiek tot tijdloos of modern. Rond of rechthoekig. 

Douchebakken

Je kunt de tegelvloer laten doorlopen, maar je kunt ook kiezen voor een douchebak. Een douchebak is eenvoudiger te reinigen en dus heel hygiënisch. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende maten, materialen en prijzen. Kies bijvoorbeeld voor acryl, geëmailleerd staal, composiet of porselein. Vierkant, rechthoekig of halfrond.

 
Sanitair baden wastafels en douchebakken1
Sanitair baden wastafels en douchebakken2
Sanitair baden wastafels en douchebakken3
 

Wastafels van verschillende materialen

  • Polybeton. Strak en tijdloos. Uit één stuk gegoten, gemakkelijk te onderhouden. Krast eerder dan een keramieken wastafel, maar kleine krasjes zijn makkelijk weg te poetsen.
  • Porselein. Onderhoudsvriendelijk, verkrijgbaar in vele vormen (van budget tot design) en prijzen. En in diverse kleuren.
  • Natuursteen. Een exclusief en uniek natuurproduct voor een warme en rustieke uitstraling van je badkamer.
  • Geëmailleerde staalplaat. Robuust en hygiënisch. Voor een strakke, industriële uitstraling.
  • Composiet. Stevig, duurzaam, UV-resistent en hygiënisch. Makkelijk in onderhoud. Voelt warm en zacht aan. Krassen volledig herstelbaar. 100% recycleerbaar.

Waar moet je op letten bij het kopen van een douche?

Er zijn drie dingen waar je op moet letten bij het kopen van een douche. Het eerste waar je op moet letten zijn natuurlijk de afmetingen, waarom je hier op moet letten spreekt natuurlijk voor zich. Het tweede waar je op moet letten bij de aankoop van een douche is het materiaal waarvan de douche is gemaakt. De goedkopere opties bestaan uit vinyl of acryl. De meer duurzame opties bestaan uit glas of keramiek. Het laatste waar je naar kijkt bij het kopen van een douche is of er reserveonderdelen van te koop zijn. Bij twijfel hierover kan je contact opnemen met een van onze winkels waar een sanitairexpert je graag te woord staat.

 
 

Waar moet je op letten bij het kopen van een bad?

Behalve de afmetingen van het bad dat je gaat kopen is het ook heel belangrijk dat je let op het ligcomfort van het bad dat je wil kopen. Het is heerlijk om in bad te relaxen maar daarvoor moet hij natuurlijk wel lekker liggen. Voor het beste ligcomfort in een bad moet het bad minimaal 40 centimeter diep zijn en het liefst nog dieper.

 

 

Folder

Onze folder is uit! We hebben weer heel veel scherpe aanbiedingen. Je leest onze folder via de button hieronder.


Lees de folder

Sanitair assortiment

Bekijk ons complete sanitair assortiment via de button hieronder. Van kranen tot douches en van installatiemateriaal tot tegels.

Bekijk ons assortiment

Sanitair advies

Al het klusadvies wat jij nodig hebt op het gebied van sanitair vind je hier. Het aansluiten van radiator tot het betegelen van je muur.

Alle sanitair adviezen