Merk:
EAN:
8718389029421

Ibiza semicassette 550 breedx250 uitval incl somfy motor

Alleen verkrijgbaar in de winkel
Helaas is dit product tijdelijk niet online leverbaar. We helpen je graag verder in één van onze winkels! Klik hier voor jouw dichtstbijzijnde winkel.
1961.00 1667.00

Omschrijving

Knikarmscherm Ibiza is ons hardst lopende knikarmscherm. Door de prijs-kwaliteitverhouding kiezen veel klanten voor dit scherm. Het is een semi-casette, dit houdt in dat het doek, in gesloten toestand, vanaf de onderkant altijd zichtbaar is. De speciaal gevormde kap en ontwikkelde oploopnokken zorgen ervoor dat het doek optimaal beschermd wordt tegen weersinvloeden.

Kom naar de winkel voor meer informatie. Geef jouw wensen door aan onze medewerker en hij/zij zal je helpen welk knikarmscherm het beste bij je past. Denk hierbij aan de afmeting, kleur doek, maar ook welke motor. Daarnaast kan KlusWijs het knikarmscherm voor je plaatsen. Je kunt jouw wensen doorgeven en er komt een monteur bij je langs om alles op te meten en het zonnescherm te installeren.

Specificaties

Afmeting: 550 breed x 250 uitval
Kap verkrijgbaar in wit (RAL9010) en roomwit (RAL9001). De kap is ook verkrijgbaar in een luxe antraciete structuurlak (RAL7016) tegen meerprijs.
Inclusief Somfy IO motor en afstandsbediening. Ook mogelijk met app bediening.