Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Bison super sealer kit 290 ml

Merk: BISON
13.39
In winkelwagen

De voordelen van KlusWijs

  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig
Toevoegen aan favorieten
Langere levertijd
Wij doen ons uiterste best om bestellingen binnen 4 á 5 dagen te leveren.

Omschrijving

Unieke, overschilderbare afdichtingskit voor een elastische afdichting. UV en weerbestendig, kan binnen en buiten worden gebruikt.

Specificaties

- Koker met kitpistool verwerken. Koker openen door plastic nippel aan bovenzijde met scherp mes tot bij schroefdraad af te snijden. De spuitmond erop draaien en op de gewenste opening schuin afsnijden. Zorg voor een minimale voegbreedte van 6 mm. Tot 12 mm voegbreedte dient de voegdiepte 6 mm te zijn. Bij grotere voegbreedtes is de voegdiepte de helft van de voegbreedte. Diepere voegen met schuimsnoer opvullen. Verwerken tussen +5°C en +40°C. De koker tot de schroefdraad afsnijden. Kit met een kitpistool gelijkmatig in de voeg spuiten en binnen 5 á 10 minuten gladstrijken met een zuurvrije zeepoplossing (gebruik bijvoorbeeld een natte vinger of kitstrijker). Schilderstape direct na het gladstrijken verwijderen en koker afsluiten. Na 10 minuten vormt zich een oppervlaktehuid. Uitharding 4 mm in 24 uur, afhankelijk van relatieve vochtigheid en temperatuur. Verse kitresten verwijderen met Bison Ontvetter of aceton, uitgeharde kitresten mechanisch verwijderen. Vlekken/resten: Verse kitresten verwijderen met Bison Ontvetter of aceton, uitgeharde kitresten mechanisch verwijderen. Aandachtspunten: Voor een optimale elastische werking van Bison Super Sealer Construction, is het aan te bevelen om bij sterk werkende voegen een 3-vlaks hechting te voorkomen. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van een rugvulling (b.v. rondschuim of PE folie). Droogtijden* Doorhardingssnelheid: ca. 1.5 mm/24 uur * Droogtijden kunnen variëren afhankelijk van o.a. ondergrond, opgebrachte hoeveelheid product, vochtgehalte en omgevingstemperatuur.
- Geschikt voor de bouw verzegelen zoals dilatatievoegen, aansluitvoegen, naden en kieren, in het huis, auto, boot en caravan. Ideaal voor afdichtingen in (kunststof) deur- en raamkozijnen, steen en metselwerk en (gevoelige) metalen. Super Sealer Construction is overschilderbaar met alle watergedragen en de meeste oplosmiddelhoudende (alkyd) verven. Tevens geschikt als overschilderbare (top)afdichting bij enkele en isolerende (dubbel glas) beglazingen. Niet geschikt voor polyethyleen (PE), polypropyleen (PP), PTFE en bitumen.