Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Multiplexplaat Berken BB/CP 1530x1530x3 mm

Merk: Niet van toepassing
19.99
In winkelwagen

De voordelen van KlusWijs

  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig
Toevoegen aan favorieten
Let op!
Dit product komt rechtstreeks van onze leverancier. Wanneer een product dusdanig groot of zwaar is of als er een externe bezorgdienst voor moet rijden, kunnen er afwijkende bezorgkosten gelden en een afwijkende levertijd.

Omschrijving

Berken multiplex is een licht geschuurde plaat die vaak wordt toegepast voor aftimmerwerk, het maken van meubels of interieurbetimmering. Berken multiplexplaten komen in verschillende kwaliteitsnormen voor. De kwaliteit klasse beschrijft de klasse van beide zijde van een plaat. Een B/BB plaat heeft bijvoorbeeld één zijde (de zichtzijde) die geclassificeerd is als kwaliteit B en de achterzijde als kwaliteit BB.

BB: In deze klasse zijn meer en grotere onzuiverheden toegestaan mits gerepareerd met een ander stukje fineer. Esthetisch mag deze plaat enkele onvolkomenheden als uitgevallen kwasten vertonen. Deze zijn echter wel gerepareerd. Qua afwerking kan men voor deze plaat beter kiezen voor een dekkende in plaats van een transparante verflaag.

CP: De op één na laagste fineerklasse. Deze platen mogen grote onvolkomenheden en kleurverschillen vertonen. Uitgevallen kwasten zijn opgevuld met plamuur. Deze platen zijn minder geschikt voor werk dat in het ‘zicht’ blijft.

Specificaties

FSC: ja 
Toepassing: binnen
Randafwerking: 4 zijden vlak 
Oppervlakte behandeling: onbehandeld