Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Einhell elektrische tacker TC-EN 20

Merk: Einhell
29.95
In winkelwagen

De voordelen van KlusWijs

  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig
Toevoegen aan favorieten
Langere levertijd
Vanwege de coronacrisis is er grote drukte ontstaan in onze winkels, bij onze toeleveranciers en bezorgdiensten en daarom kan de levertijd iets langer zijn dan je van ons gewend bent.
Er wordt hard gewerkt om je bestelling zo snel mogelijk te versturen. Op het moment dat je bestelling onderweg is, ontvang je van DHL een track & trace-code, zodat je de status van je bestelling kunt volgen.

Omschrijving

De veelzijdige elektrische tacker, de Einhell TC-EN 20 E, is een functionele 'all-rounder' voor rond het huis, de garage of werkplaats.

De Einhell tacker kan gebruikt worden voor kunst en handwerk, het vastmaken van bekleding, gipsplaat, isolatie, hekwerk of voor het maken van kleine reparaties of voor grotere projecten. De slagkracht kan elektronisch worden aangepast voor optimale resultaten. De veiligheidsneus voorkomt ongelukken: de nieten en spijkers worden alleen afgeschoten wanneer de nietmachine in de werkpositie staat. De magazijn niveau-indicator is duidelijk zichtbaar. De ergonomische en zachte handgreep is comfortabel om vast te houden en voorkomt uitputting bij langdurige opdrachten en intensieve projecten.

Levering bevat 1.000 nieten en 500 spijkers.

Specificaties

Toepassing: nieten/spijkeren
Toepassingsgebied: Hout, Textiel
Niet lengte: 6 mm - 14 mm
Spijkerlengte: 14mm
Slagen per minuut: 20
Volt: 230
Inclusief: 1.000 spijkers, 500 nietjes