Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Calex Smart powerplug

Merk: Calex
12.99
In winkelwagen

De voordelen van KlusWijs

  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig
Toevoegen aan favorieten
Langere levertijd
Wij doen ons uiterste best om bestellingen binnen 4 á 5 dagen te leveren.

Omschrijving

Wat is de Calex Smart powerplug?
De Calex Smart powerplug is een stekker voor EU waarmee je (niet-slimme) elektrische apparaten, zoals tafellampen en tv's, op afstand of ingestelde tijden kunt bedienen. Waneer je het betreffende apparaat op de stekker hebt aangesloten kun je deze via de gratis Calex Smart app simpel en snel bedienen. Stel eenvoudig timers in en installeer scenario's om je wooncomfort smart en intuïtief te maken!

Hoe connect je de Calex Smart powerplug?
De powerplug is eenvoudig te installeren en is gebruiksklaar in 3 simpele stappen. Weten hoe je de Calex Smart powerplug connect? Scroll naar beneden en bekijk het filmpje hieronder! 

Hoe werkt de Calex Smart powerplug?
Sluit het betreffende apparaat aan op de powerplug en connect deze met elkaar. Vervolgens kun je de Calex Smart powerplug bedienen via de gratis Calex Smart app. De verbinding vindt plaats via wifi. De powerplug is maximaal te belasten met 3600 Watt. Stel eenvoudig timers in en laat apparaten aan en/of uit gaan wanneer jij dat wilt. Ook kun je gemakkelijk scenario's instellen om de sfeer helemaal naar wens te maken!

Slim wonen


Dit product valt onder onze categorie Slim Wonen. De producten die onder Slim Wonen vallen hebben als eigenschap dat ze helpen jouw huis energiezuiniger, veiliger en smart te maken. Wil jij meer weten over Slim Wonen? Klik dan hier!

Specificaties

Netto gewicht: 90 gram
Lengte: 55 mm
Hoogte: 59 mm
Wijdte: 55 mm
Maximaal belastbaar: 3600 Watt

Video