Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Einhell TC-VC 1820 S KIT nat en droogzuiger

Merk: Einhell
74.95
In winkelwagen

De voordelen van KlusWijs

  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig
Toevoegen aan favorieten
Langere levertijd
Vanwege de coronacrisis is er grote drukte ontstaan in onze winkels, bij onze toeleveranciers en bezorgdiensten en daarom kan de levertijd iets langer zijn dan je van ons gewend bent.
Er wordt hard gewerkt om je bestelling zo snel mogelijk te versturen. Op het moment dat je bestelling onderweg is, ontvang je van DHL een track & trace-code, zodat je de status van je bestelling kunt volgen.

Omschrijving

Einhell TC-VC 1820 S Kit nat en droogzuiger

De Einhell TC-VC 1820 S KIT is een complete nat en droog stofzuiger geleverd met asfilter. Het is een veelzijdige, krachtige allrounder voor nat en droog zuigen. Zijn makkelijk te reinigen roestvrijstalen tank heeft een inhoud van 20 liter voor het opslaan van grof of fijn, nat of droog vuil en zelfs vloeistoffen. Met een sterke 1250 W motor levert niet alleen een goed niveau van zuigkracht, maar ook genoeg druk en gebruiksvriendelijke blaasfuncite voor het reinigen van ontoegankelijke gebieden .

De TC-VC 1820 S KIT wordt geleverd met een 36 mm-zuigslang, een drie-delige kunststof zuigbuis,
een grote zuigmond met combi-inzet voor tapijt en gladde vloeren, en een spleetmondstuk en een asfilter.
Een stofzuiger zak zorgt voor een schone tank van het opzuigen van fijn stof. Een schuim filter beschermt de motor tegen vervuiling bij nat stofzuigen. Een vlotterschakelaar onderbreekt de zuigkracht automatisch wanneer het maximum niveau is bereikt. Houders voor de kabel en accessoires kunnen alle onderdelen snel en netjes direct worden opgeborgen op de stofzuiger zelf. Voor gebruiksvriendelijke bediening is er een draaggreep en vier lichtlopende zwenkwielen.

Specificaties

Voltage: 220
Watt: 1250
Geluidsniveau: 80db 
Inhoud: 20liter
Accessoires: asfilter, stofzuigerzak, schuimvilter, platte zuigmond, grote zuigmond.