Merk:
EAN:
4006825598162

Einhell grastrimmer GC-ET 3023

43.39

Omschrijving

De Einhell GC-ET 3023 Elektrische Grastrimmer is een handige machine voor het onderhouden van grasvelden in de tuin, een parkje of langs de kant van de weg. Deze machine ligt fijn en comfortabel in de hand, waardoor het gebruik van de elektrische grastrimmer erg eenvoudig is. Deze elektrische grastrimmer beschikt over een robuuste 300 W motor, die een toerental tot 11.000 t/min genereert. Hiermee gaat de machine moeiteloos door hoog gras heen en wordt het onderhouden van je gazon erg eenvoudig.

Op de machine zitten twee handgrepen die je een optimale controle over de elektrische grastrimmer bieden. Zo wordt voorkomen dat je uitschiet tijdens het onderhouden van het gazon. Deze elektrische grastrimmer is erg licht van gewicht, waardoor de kans op vermoeidheidsverschijnselen tijdens het gebruik van de machine erg klein wordt. Dankzij een geautomatiseerde draadtoevoer blijft de machine het gazon trimmen, ook als een deel van het draad afbreekt tijdens het maaien. Het nylondraad onder de beschermkap heeft een lengte van 600 cm en een diameter van 1,5 mm.

Dankzij het “single-line” maaien biedt de machine een snijcirkel met een diameter van 230 mm. Over de draadspoel van de elektrische grastrimmer zit een plastic beschermkap, die je beschermt tegen opspattende steentjes of andere voorwerpen. Aan het handvat van deze machine zit een handige kabelclip, waarmee je voorkomt dat de kabel bij de nylondraad onder de beschermkap van de elektrische grastrimmer komt. Ook voorkom je op deze manier dat je struikelt tijdens het onderhouden van het gazon. 

Specificaties

Belangrijkste voordelen
- Robuuste universele motor
- 2e handgreep voor gebruiksvriendelijk werken
- Enkele lijnspoel
- Automatische draadtoevoer
- Behuizing en handgreep van slagvast kunststof
- Kabelontlastingsklem

Technische specificaties
- Voeding: 230 V | 50 Hz
- Vermogen: 300 W
- Aantal omwentelingen Draadspoel: 11000 rpm
- Maaibreedte: 230 mm
- Draaddiameter: 1.5 mm
- Draadlengte: 600 cm