Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Einhell multitool TE-MG 200E

Merk: Einhell
79.99
In winkelwagen

De voordelen van KlusWijs

  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig
Toevoegen aan favorieten
Langere levertijd
Wij doen ons uiterste best om bestellingen binnen 4 á 5 dagen te leveren.

Omschrijving

De Einhell TE-MG 220 CE is een ergonomisch vormgegeven multitool, die je helpt bij het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden in huis, in een garage of op de werkplaats. Deze multitool beschikt over verschillende functies, namelijk: zagen, schuren en polijsten. Door de elektronische snelheidsregulering kan de machine perfect worden afgesteld bij het materiaal waarmee gewerkt wordt.
Deze mulitool beschikt over een vermogen van 200 Watt, waarmee een oscillatiesnelheid van 15.000 tot 21.000 rpm (rotaties per minuut) gehaald kan worden met een oscillatiehoek van 3°. Door de elektronische snelheidsregulering (soft start) wordt een gecontroleerde start van de machine gegarandeerd en kan de snelheid perfect worden afgesteld bij het materiaal waarmee gewerkt wordt.
De machine beschikt over een soft grip handgreep, met een anti-sliplaag. Hierdoor ligt de multitool fijn en stevig in de hand, voor een optimale geleiding van de multitool bij het uitvoeren van verschillende werkzaamheden. Door de slanke vormgeving van de multitool is het mogelijk om deze ook op lastig te bereiken plekken goed te geleiden.
Om de werkplek schoon te houden tijdens het gebruik van de multitool, kan deze via een stofzuigeradapter op een externe stofzuiger worden aangesloten. Zo blijf je een goed zicht houden op het materiaal waarmee je werkt. De kop van deze multitool is in twaalf standen te zetten, voor het gebruik van verschillende soorten opzetstukken. Dit maakt deze machine multi-inzetbaar in huis, in een garage of op een werkplaats. Op de machine zit een handige kabelclip, waarmee de elektriciteitskabel veilig kan worden opgeborgen na het gebruik van de multitool.
De multitool wordt geleverd in een handige transport- en opbergkoffer, waarmee de machine veilig op te bergen en te transporteren is.
Standaard wordt er een deltaschuurkop met de machine meegeleverd, evenals zes stukken schuurpapier (3x K60 en 3x K120). Daarnaast krijg je bij de aanschaf van deze multitool een schraper, een duik-mes voor hout en een inbussleutel voor het veranderen van de gemonteerde opzetstukken. Zo kun je direct aan de slag met het uitvoeren van verschillende werkzaamheden.

Specificaties

Aansluiting: 230 V / 50 Hz
Vermogen: 200 W
Onbelastbaar toerental: 15.000 - 21.000  t.p.m.
Oscillerende hoek: 3° 
Accessoires: 6x schuurvellen (3x K60 en 3x K120), 1x zaagblad voor hout, 1x schraapmes en stofzuigeradapter
Inclusief koffer: ja