Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Einhell Bandschuurmachine TC-BS 8038

Merk: Einhell
74.29
In winkelwagen

De voordelen van KlusWijs

  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig
Toevoegen aan favorieten
Langere levertijd
Wij doen ons uiterste best om bestellingen binnen 4 á 5 dagen te leveren.

Omschrijving

De Einhell TC-BS 8038 800 Watt Bandschuurmachine is een krachtige, lichte machine die garant staat voor een hoge afname op verschillende materialen. Ideaal voor de ambitieuze klusser. De machine is te gebruiken voor verschillende schuurwerkzaamheden binnen en buiten. Met de fijnafstelling op de machine is het mogelijk om de schuurband zeer nauwkeurig af te stellen, voor een optimaal resultaat. Het vervangen van de schuurband is heel eenvoudig met deze machine, je hoeft hier geen gereedschap voor te gebruiken. Met een extra handgreep wordt vermoeidheid in de armen voorkomen en kun je heel precies blijven werken. Standaard wordt er een schuurband meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt met deze bandschuurmachine.
Op de bandschuurmachine zit een tweede handgreep, die je nog meer grip en veiligheid biedt bij het uitvoeren van schuurwerkzaamheden. Zo heb je een handgreep aan de voor- en achterzijde van de machine. Met een draaiknop aan de zijkant van de bandschuurmachine wordt het je heel gemakkelijk gemaakt om de schuurband op een precieze wijze af te stellen. Wanneer het schuurpapier op begint te raken, kun je de schuurband met de draaiknop verder schuiven. Het ontwerp van de machine voorkomt dat de schuurband op een incorrecte wijze wordt afgesteld.
Tevens is het mogelijk om de schuurband zonder het gebruik van gereedschap te vervangen voor een nieuwe schuurband. Met een hendel aan de zijkant kun je de huidige schuurband eenvoudig loshalen om deze te vervangen. De machine beschikt over een handige en compacte opvangzak voor het vrijgekomen stof tijdens de schuurwerkzaamheden. Zo blijf je het te schuren oppervlak goed zien en voorkom je ongelukken of onnauwkeurig werken.

Specificaties

Aansluiting: 230 V / 50 Hz
Vermogen: 800 W
Bandsnelheid: 380 m/min 
Onbelastbaar toerental: 12000 t.p.m.
Afmeting zool: 142x76 mm
Schuurpapierformaat: 93x230 mm
Accessoires: stofopvangzak en 1x 1/3 vel schuurgaas
Inclusief koffer: nee