EAN:
4006825589832

Einhell haakse slijper TE-AG 125 / 750

54.99

Omschrijving

De Einhell TE-AG 125/750 Kit is een hoogwaardige Haakse Slijper, die kan worden gebruikt bij zeer uiteenlopende werkzaamheden. Gebruik de machine bijvoorbeeld bij het uitvoeren van snij-, slijp- en afbraamwerkzaamheden in huis, garage of op een werkplaats. Door de softgrip handgreep van deze haakse slijper, wordt je een optimaal bedieningscomfort geboden tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. Met een krachtige 750 W motor is deze haakse slijper geschikt voor een zeer brede inzet, in combinatie met verschillende materialen. De motor maakt het mogelijk om een onbelast toerental van 11.000 t/min te leveren, waarmee optimale resultaten kunnen worden behaald.

Dankzij de snelverstelling op deze machine is het heel eenvoudig om de schijfbescherming aan te laten sluiten bij de uit te voeren werkzaamheden. Het verwisselen van de slijpschijf van deze haakse slijper verloopt erg soepel door de geïntegreerde asvergrendeling. Om een optimale krachtoverbrenging te kunnen garanderen, is deze haakse slijper uitgerust met een duurzame, robuuste metalen transmissiekop. Naast een optimale krachtoverbrenging heeft deze transmissiekop een trillingsarme werking.

Met de softgrip handgreep op deze machine kun je de haakse slijper op een comfortabele manier over verschillende materialen geleiden. Daarnaast kan een tweede, extra handgreep in drie verschillende standen worden gezet om nog veiliger te kunnen werken. In deze extra handgreep zit een flensmoersleutel verwerkt, zodat je deze altijd bij de hand hebt tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. Om de haakse slijper netjes op te kunnen bergen, wordt de machine geleverd met een handige transport- en opbergkoffer. Wanneer je klaar bent met het uitvoeren van werkzaamheden, kan de elektriciteitskabel veilig aan de kabelclip op de machine worden bevestigd. Standaard wordt er een gesegmenteerde diamantslijpschijf met de haakse slijper meegeleverd, welke geschikt is voor steen en cement.  

Specificaties

Belangrijkste voordelen
- Slijpschijfbescherming met snelinstelling
- Spilvergrendeling voor eenvoudig wisselen van slijpschijf
- Vibratiearm
- Platte metalen aandrijfbehuizing
- Hoofdhandgreep en extra handgreep voorzien van softgrip
- Extra handgreep kan worden geplaatst in 3 posities
- Herstart beveiliging
- Veiligheidschakelaar
- Flensmoersleutel kan worden opgeborgen in extra handgreep
- Geleverd in Transport-/ Opbergkoffer
- Inclusief 1x diamant segment slijpschijf voor steen en cement
- Inclusief extra slijpschijfbescherming

Technische specificaties
- Voeding: 230 V | 50 Hz
- Vermogen: 750 W
- Stationair toerental: 12000
- Schijfdiameter: 125 mm