Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Einhell Haakse slijper TE-AG 125 / 750

49.95
In winkelwagen

De voordelen van KlusWijs

  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig
Toevoegen aan favorieten
Langere levertijd
Vanwege de coronacrisis is er grote drukte ontstaan in onze winkels, bij onze toeleveranciers en bezorgdiensten en daarom kan de levertijd iets langer zijn dan je van ons gewend bent.
Er wordt hard gewerkt om je bestelling zo snel mogelijk te versturen. Op het moment dat je bestelling onderweg is, ontvang je van DHL een track & trace-code, zodat je de status van je bestelling kunt volgen.

Omschrijving

De Einhell TE-AG 125/750 KIT is een hoogwaardige 750 Watt Haakse Slijper, die gebruikt kan worden bij zeer uiteenlopende werkzaamheden. Gebruik de machine bijvoorbeeld bij het uitvoeren van snij-, slijp- en afbraamwerkzaamheden in huis, in de garage of op een werkplaats. Door de soft grip handgreep van deze haakse slijper, wordt je een optimaal bedieningscomfort geboden tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. Dankzij de snelverstelling op deze machine is het heel eenvoudig om de schijfbescherming aan te laten sluiten bij de uit te voeren taak.
Het verwisselen van de slijpschijf van deze haakse slijper verloopt erg soepel door de geïntegreerde asvergrendeling.
Om een optimale krachtoverbrenging te kunnen garanderen, is deze haakse slijper uitgerust met een duurzame, robuuste metalen transmissiekop. Naast een optimale krachtoverbrenging heeft deze transmissiekop een trillingsarme werking. Met de soft grip handgreep op deze machine kun je de haakse slijper op een comfortabele manier over verschillende materialen geleiden. Daarnaast kan een tweede, extra handgreep in drie verschillende standen worden gezet om nog veiliger te kunnen werken. In deze extra handgreep zit een flensmoersleutel verwerkt, zodat je deze altijd bij de hand hebt tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. Wanneer je klaar bent met het uitvoeren van werkzaamheden, kan de elektriciteitskabel veilig aan de kabelclip op de machine worden bevestigd.

Specificaties

Aansluiting: 230 V / 50 Hz
Vermogen: 750W 
Onbelastbaar toerental: 11.000 t/min. 
Diameter slijpschijf: 125mm
Accessoires: 1x diamant segment slijpschijf Ø125mm
Inclussief koffer: Ja