Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Einhell Handcirkelzaag TC-CS 1400

79.95
In winkelwagen

De voordelen van KlusWijs

  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig
Toevoegen aan favorieten
LET OP:
Bestelling afhalen in de winkel? Koop niet online!
Wil je graag je bestelling afhalen bij jouw KlusWijs winkel? Bestel dan niet online! Bel of mail jouw dichtstbijzijnde winkel en geef je bestelling aan hen door. Alle online bestellingen worden thuisbezorgd met DHL. 

Langere levertijd
Vanwege COVID-19 kunnen er langere levertijden ontstaan.

Omschrijving

De Einhell TH-CS 1400/1 is een betrouwbare en zeer krachtige 1400 Watt handcirkelzaag, die bij een breed scala aan zaagwerkzaamheden kan worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan het zagen van houten voorwerpen in huis, in de garage of op een werkplaats. Doordat je de zaagdiepte en hellingshoek van de machine in een handomdraai kunt aanpassen, biedt deze handcirkelzaag veel flexibiliteit. 
Voor het wisselen van het zaagblad is gereedschap noodzakelijk, wat wordt meegeleverd met de machine. Ook het zaagblad (diameter van 190 millimeter) zit bij de machine inbegrepen, zodat je direct aan de slag kunt met het uitvoeren van zaagwerkzaamheden.
Bij een hellingshoek van 45 graden biedt de handcirkelzaag een maximale zaagdiepte van 45 millimeter, bij een hellingshoek van 90 graden is dat 66 millimeter.
Dankzij de splijtwig van deze handcirkelzaag, die zich aanpast aan de zaagdiepte, wordt een veilige manier van werken bevorderd.
Om heel precieze sneden te kunnen maken met deze handcirkelzaag, is de machine voorzien van een parallelle aanslag. Hiermee wordt het heel eenvoudig om zeer nauwkeurige sneden te maken.

Specificaties

Aansluiting: 230 V / 50 Hz
Vermogen: 1400W 
Onbelastbaar toerental: 5200 t/min 
Zaagblad: Ø190 x Ø30 x 2,5mm, 24  tanden
Zaagdiepte bij 90/45 graden: 66/45mm 
Accessoires: 1 zaagblad
Inclusief koffer: Nee