Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

EINHELL Klopboormachine TE-ID 500 E Inclusief koffer

39.95
In winkelwagen

De voordelen van KlusWijs

  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig
Toevoegen aan favorieten
Langere levertijd
Vanwege de coronacrisis is er grote drukte ontstaan in onze winkels, bij onze toeleveranciers en bezorgdiensten en daarom kan de levertijd iets langer zijn dan je van ons gewend bent.
Er wordt hard gewerkt om je bestelling zo snel mogelijk te versturen. Op het moment dat je bestelling onderweg is, ontvang je van DHL een track & trace-code, zodat je de status van je bestelling kunt volgen.

Omschrijving

De Einhell TE-ID 500 E klopboormachine is een kleine, maar krachtige machine die aansluit op de behoeften van klussers voor het schroeven, boren en klopboren in en rondom het huis. Met de vooraf instelbare elektronische snelheidsregelaar kunt u de snelheid van de motor bepalen om zo op elk ogenblik met zowel klopboorwerkzaamheden als boorwerkzaamheden aan de slag te gaan. De machine beschikt over een snelspanboorkop waarmee u gebruiksvriendelijk en snel kunt wisselen van gereedschap.
Dankzij het ergonomisch design met softgreep ligt de machine uitstekend in de hand en kan hij nauwkeurig geleid worden, om optimale resultaten te bereiken. Daarnaast zorgt de extra handgreep voor nog meer vastigheid tijdens de werkzaamheden. 

Specificaties

Aannsluiting: 220-240 V / 50-60 Hz
Vermogen: 550watt
Maximaal toerental: 3000 r/min 
Aantal versnellingen: 1 
Klopfunctie: Ja
Slagfrequentie: 0-48.000 s/min
Boorcapaciteit in hout/beton/metaal: 25/10/8 mm
Schakelaar: l/r
Inclusief koffer: Ja