Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

GARDENA Vuilwaterpomp 7000/D

Merk: Gardena
79.95
In winkelwagen

De voordelen van KlusWijs

  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig
Toevoegen aan favorieten
Langere levertijd
Vanwege de coronacrisis is er grote drukte ontstaan in onze winkels, bij onze toeleveranciers en bezorgdiensten en daarom kan de levertijd iets langer zijn dan je van ons gewend bent.
Er wordt hard gewerkt om je bestelling zo snel mogelijk te versturen. Op het moment dat je bestelling onderweg is, ontvang je van DHL een track & trace-code, zodat je de status van je bestelling kunt volgen.

Omschrijving

De GARDENA Vuilwaterpomp 7000/D kunt u gebruiken voor het leegpompen van de tuinvijver of een kleine bouwput. De pomp kan maximaal 7.000 liter water per uur verwerken met vuildeeltjes tot 25 mm doorsnede. De slangaansluiting zit geïntegreerd in het robuuste kunststof huis waardoor de pomp stevig staat en niet omvalt tijdens het pompen. De vlotterschakelaar zorgt ervoor dat de pomp automatisch wordt in- en uitgeschakeld. De in- en uitschakelhoogte kan worden ingesteld door de vlotter op 3 verschillende hoogtes aan het pomphuis te bevestigen. Zo nodig kunt u overschakelen naar een permanent handmatige pompbediening. Als vuildeeltjes de pomp blokkeren, kunnen deze eenvoudig worden verwijderd door het pomphuis te openen. Een droogloopbeveiliging beschermt de pomp tegen beschadiging.

Specificaties

Watt: 300 Watt
Maximaal toevoercapaciteit: 7000l/h
Maximale druk: 0,5 bar
Maximale dompeldiepte: 7m
Maximale toevoer kop head: 5m
Maximale vloeistof temperatuur: 35 °C
Gewicht: 4 kg
Kabellengte: 10m
Type voedingskabel: H05 RNF
Elektrische beschermingsklasse: IP X8
Garantie: 40 maanden