Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Kärcher hogedrukreiniger K3 Full Control Home 1600W

Merk: Karcher
174.95
In winkelwagen

De voordelen van KlusWijs

  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig
Toevoegen aan favorieten
Langere levertijd
Vanwege de coronacrisis is er grote drukte ontstaan in onze winkels, bij onze toeleveranciers en bezorgdiensten en daarom kan de levertijd iets langer zijn dan je van ons gewend bent.
Er wordt hard gewerkt om je bestelling zo snel mogelijk te versturen. Op het moment dat je bestelling onderweg is, ontvang je van DHL een track & trace-code, zodat je de status van je bestelling kunt volgen.

Omschrijving

De Kärcher K 3 Full Control hogedrukreiniger met geïntrigeerde reinigingstank  verwijdert lichte vervuiling en reinigt een oppervlakte van 25 m²/u. Op het hogedrukpistool van de K 3 Full Control Home hogedrukreiniger van Kärcher wordt via een display het drukniveau aangegeven. Drie drukniveaus en de mogelijkheid voor instelling van reinigingsmiddel zorgen voor de beste resultaten op elk oppervlak. De druk kan worden geregeld door aan de Vario Power spuitlans te draaien. Op de handmatige display van het Full Control Power Gun ziet u welke druk is ingesteld. Deze hogededrukreiniger wordt geleverd met de Home Kit. De Home Kit bestaat uit een terrasreiniger T 150 voor een spatvrije reiniging van grotere oppervlakken en het reinigingsmiddel 500 ml Patio & Deck .

Specificaties

- Aansluiting netstroom: 230 – 240 V – 50 Hz
- Vermogen 1600 Watt
- Lengte hogedrukslang 6 meter
- Reinigingscapaciteit 25 m²/pu
- Doorvoercapaciteit 380 liter per uur
- Max. werkdruk 120 bar
- Met drukregelaar
- Product gewicht 8000 g
- Accessoires: Tererrasreiniger T-150, Reinigingsmiddel 500ml, Vuilfrees