Merk:
EAN:
4006825607000

Einhell accuschroefboormachine TC-DC 18-2

99.99

Omschrijving

De Einhell Accu Boor- en Schroefmachine TC-CD 18-2 Li 2B is een krachtige machine, die bij een breed scala aan werkzaamheden kan worden ingezet. Gebruik de machine in huis, garage of werkplaats in combinatie met uiteenlopende materialen, zoals hout en kunststof. Dankzij de instelbare snelheid kan de machine naadloos worden afgesteld bij de uit te voeren werkzaamheden. Om de machine naadloos aan te laten te sluiten bij de uit te voeren werkzaamheden, heb je de keuze uit twee versnellingen.

De machine is voorzien van een metalen tandwielaandrijving. Kies voor een toerental van 0 tot 350 t/min, of voor 0 - 1.250 t/min, afhankelijk van het materiaal waarmee je werkt. Het maximale koppel van de machine is 38 Nm en de draaimomentinstelling heeft 19 standen. Doordat de machine beschikt over een soft grip handgreep, ligt de accu boor- en schroefmachine veilig en comfortabel in de hand. Dit maakt een nauwkeurige geleiding van de machine heel eenvoudig. De machine wordt uitgevoerd met een 10 mm snelspanboorkop, met automatische asvergrendeling. Zo wordt het verwisselen van het gereedschap waarmee gewerkt wordt heel eenvoudig.

Gebruik de R/L-schakelaar op de accu boor- en schroefmachine om de boorkop respectievelijk rechts- of linksom te laten draaien. Zo kun je boren en schroeven met deze machine. In de machine zit LED-verlichting geïntegreerd, zodat je de machine ook in donkere ruimtes kunt gebruiken voor het uitvoeren van boor- en schroefklussen. Daarbij bevordert de LED-verlichting een veilige manier van werken, doordat je een goed zicht op het materiaal houdt. Berg de machine na gebruik veilig op in de praktische transport- en opbergkoffer, die standaard meegeleverd wordt met de machine. De machine word geleverd inclusief 2x 1,3 Ah accu en 1x lader.

Specificaties

Belangrijkste voordelen
- 2-versnellingen voor krachtig schroeven en boren
- Draaimomentinstelling: 18+1
- Eenvoudige gereedschapswissel dankzij automatische vergrendeling
- Slank ontwerp met ergonomische softgrip
- Eenhulzige snelspanboorkop
- LED-licht
- Geleverd inclusief transport-/ opbergkoffer

Technische specificaties
- Accu: 18 V | 1500 mAh | Li-Ion
- Laadtijd: 3-5 uur
- Aantal Versnellingen: 2
- Stationair toerental (versnelling 1): 0-350 /min
- Stationair toerental (versnelling 2): 0-1250 /min
- Max. Koppel (zwaar belast): 38 Nm
- Aantal Koppelstanden: 19 Stufen
- Boorkop: 10 mm | Enkelwandig
- Aantal Accu's: 2 stuks